Nye kapsler for raskere vekttap - produseres og selges nå i Europa!

"Jeg gikk ned 7kg den første uken!

Uten noen diett og føler meg som født på ny!"

GARANTI! Gå RASKT og GRATIS ned i vekt!

NÅ 15 DAGERS GRATIS prøve i pakken!

BESTILL ANANAS INULIN NÅ
6 FORDELER med denne superraske vektreduksjonen
  1. Ingen irritasjon over ting du ikke kan spise
  2. Ingen bivirkninger, 100% naturlig og trygt
  3. Ingen planer du må følge
  4. Ingen diett eller kaloritelling
  5. Inneholder ikke koffein
  6. Krever ingen trening – vekttapet skjer automatisk
NYHET!! NÅ OGSÅ I NORGE!
ERFARINGER OG RESULATER

Ikke slutt å spise. Å slutte å spise fra en dag til en annen, kan være skadelig for helsen din. Så fortsett å spise tre måltider om dagen. Snart kan det være du som sender oss brev som dette:

”Jeg har alltid trodd at den eneste måten å gå ned i vekt på, er å slutte å spise. Men da jeg sluttet å spise i en uke, ble jeg dårlig. Og alle kiloene jeg hadde gått ned, kom raskt tilbake. Nå er det gått fem måneder siden jeg prøvde ananasinulin, og i denne perioden har jeg spist akkurat som jeg pleier, og jeg elsker god mat. Nå har jeg gått ned 43 kilo, og det på så kort tid at jeg nesten er lamslått. Jeg føler meg flott, og er i toppform. Endelig er jeg fornøyd med meg selv. Jeg har fått ny selvtillit og føler meg yngre på alle måter.”

Florentina i dag:
59 KG
Florentina før:
102 KG

GARANTI!

Du får de første 15 dagene av ­Ananas Inulin™ behandlingen GRATIS! Går du ikke ned alle de overflødige kiloene, sender du bare resten tilbake til oss og du skylder oss ingen ting!

SÅ SIKRE ER VI PÅ AT DU BLIR 100% FORNØYD!

Nå er det faktisk mulig å gå ned 10, 20, 30 kilo eller mer raskt og effektivt, takket være disse fantastiske kapslene som for første gang inneholder en større mengde av den konsentrerte vekttap-ingrediensen basert på ­ananas, nemlig Bromelin.

Det er ikke uten grunn at ananasen har vært kjent i over 30 år for sine vektreduserende egenskaper. Med ananas er det slik at jo mer du spiser av den, jo mer går du ned i vekt. Hver gang du spiser, går du ned i vekt. Og hvis du lurer på hvordan det er mulig, les videre. (det er vitenskapelig dokumentert).

2 KAPSLER TILSVARER FLERE KILO ANANAS

Bromelin, det fantastiske enzymet som finnes i ananasinulin, absorberer mer enn 900 ganger sin egen vekt i fett. Så enkelt er det faktisk! Ananas er en såkalt negativ kalori. Det vil si at når du spiser, vil Bromelin fjerne tilsvarende 900 ganger sin egen vekt av den maten som absorberes. Men hvordan klarer man å spise ananas hver dag?

Ananas er dyrt og ikke så lett tilgjengelig i store mengder (spesielt når man vet at det meste av den aktive ingrediensen ligger i stilken, som de færreste liker å spise).

Derfor har man i flere år solgt kapsler med den aktive ananas ingrediensen. Frem til nå har konsentrasjonen av den aktive ingrediensen ikke vært god nok. ­Sammensetningen har ikke vært effektiv nok fordi den ikke har inneholdt tilstrekkelig Bromelin.

Takket være en ny, patentert og beskyttet produksjonsteknologi inneholder de nye ananasinulin kapslene vektreduksjonspulver tilsvarende flere kilo ananas.

Den revolusjonerende teknologien gjør det mulig å trekke ut det enzymet fra ananasen som forbrenner fett, og tilsette den i konsentrert form i disse effektive kapslene.

Det konsentrerte enzymet hjelper deg å forbrenne fett og dermed fjerne det fra kroppen din. Det høye konsentrasjonsnivået gir svært raske resultater, ettersom to ananasinulinkapsler gir en fettabsorbsjon tilsvarende flere kilo ananas. Dette er dokumentert i kliniske studier.

Vektreduksjonseffekten ble testet på 340 personer. Resultatene ble analysert og viste en vektreduksjon på 390 til 940 gram hver dag, dvs. nesten en kilo om dagen for enkelte! Og vi må legge til at de 340 testpersonene ble valgt nettopp fordi de hadde hatt problemer med å gå ned i vekt tidligere.

Ananasinulinkapslene gjør det enkelt å gå ned de overflødige kiloene. Alt du trenger å gjøre, er å ta en kapsel før lunsj og en før middag. Den suverene konsentrasjonen av Bromelin gjør jobben for deg. Du går ned i vekt selv om du spiser den maten du liker best.

Vi trenger vel egentlig ikke å gjenta det, men du går ned i vekt hver gang du spiser. Nå kan du selv oppleve den overraskende effekten av Bromelin. Dens utrolige evne til å eliminere fett vil enten:

• Omdanne fettet til energi og brennes i musklene dine

• Fjerne fettet naturlig fra kroppen din

Du trenger ikke ta vårt ord for det.

Vi er så sikre på effekten av disse ananasinulin kapslene at vi gir deg et vinn/vinn-tilbud. De første 15 dagene av behandlingen er GRATIS. Du vil gå ned minst fem kilo.

Hvis det ikke skjer, trenger du ikke betale noe for resten av behandlingen, bare send den tilbake til oss.

Med andre ord gir vi deg de første 15 dagene, eller tapet av de første fem kiloene, om du vil, HELT GRATIS!!

Kort sagt har du 15 dager til å finne ut av om vi snakker sant. Hvis du mot formodning ikke skulle oppleve den forventede effekten av ananasinulin-behandlingen, vil du ikke betale for resten av kuren.

ADVARSEL

Selv om Florentina gikk ned sju kilo den første uken, anbefaler vi ikke å gå for raskt ned i vekt. Hvis du går ned mer enn seks kilo på en uke, bør du slutte å ta kapslene i noen dager før du fortsetter behandlingen.

BESTILL ANANAS INULIN NÅ

Ja takk, jeg ønsker å prøve
Ananas Inulin™ - så send meg omgående:


1. Jeg ønske følgende pakker

OBS! INTRODUKSJONSTILBUD

15 dager GRATIS gjelder kun 1 gang pr. kunde akkurat NÅ!


2. Kontaktinformasjon

Totalt å betale
0 pakker: 0,-
Frakt: 59,-
Kun kr 59,-

Husk vår garanti! Går du ikke ned 5kg i løpet av de 15 første dagene sender du bare resten tilbake og skylder oss ingenting!

Ingen kortbetaling - betal trygt med faktura.

Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ring oss på
312 93 030
Kundeservice har åpent hverdager fra 09.00 - 16.00