Bestill i dag, og få tilbake din ungdommelige myke hud!


1. Kontaktinformasjon
2. Jeg bestiller følgende

Kun kr 249,-
2 eller flere, KUN Kr 199,- pr. stk.


Totalt å betale
0 stk: 0,-
Rabatt: - 0,-
Frakt: 59,-
Kun kr 59,-

Prøv gratis og med 100% fornøyd garanti!

Modell
Har du spørsmål eller trenger hjelp til bestillingen? Ring 312 93 030

Visste du at aprikosolje allerede for 5000 år siden var et hemmelig skjønnhets-middel for konger og dronninger i Kina? Allerede den gang var den sett på som en ungdomskilde, siden den inneholder mange verdifulle, naturlige stoffer. Den var den gang kjent som et foryngende ”vidundermiddel” fra naturen som hjalp brukeren til å oppnå fullstendig skjønnhet. Nå har man gjenoppdaget den verdifulle frukten på nytt og framstilt en sensasjonelt foryngende kosmetisk gel av oljen fra aprikossteinene til beskyttelse og pleie av huden.

Hvis du har eldet, rynkete, tørr og uren hud, må de slappe hudcellene ”gjenopplives”, slik at naturlig fuktighet og næring kan komme tilbake i cellene. Der blir de verdifulle stoffene lagret og beskytter straks mot nye miljøpåvirkninger og for tidlig aldring. Resultatet: Du får i løpet av kort tid, på naturlig vis, igjen ungdommelig hud.

De naturlige virkestoffene i aprikosoljen spiller en viktig og regenererende rolle når det gjelder å stoppe utviklingen av rynker. De snur til og med utviklingen. De glatter nemlig ut rynker og bringer nye byggestoffer, mer fuktighet og spenstighet til uttørkede hudceller. Dermed blir huden raskt tydelig glattere rundt øynene, munnen, på kinnene, halsen og i pannen.

Hvilken virkning har stoffene i aprikosolje-gelen?
De arbeider som en ”intensivansiktsløftning”. Virkestoffene i aprikosoljen virker målrettet og stimulerende på uttørkede hudceller, de mildner rynker så det synes – i løpet av kort tid – og huden din får igjen et strålende ungdommelig utseende.

Hvordan kan rynkene forsvinne?
Fordi aprikosolje-gelen "reparerer" de hudcellene der den påføres. Den sørger for at det kommer mer fuktighet og spesielt verdifulle næringsstoffer til de uttørkede hudcellene. Dermed blair f.eks. ringer under øynene synlig svakere og tørrhet i huden forsvinner.

Kan aprikosoljegel også brukes til ømfintlig hud?
Ja, ypperlig. For de hemmelighetsfulle virkestoffene løser problemet på en rent biologisk måte . Hudkremen egner seg godt til bruk på ømfintlige babyer- og småbarnshud for å beskytte og pleie. Den beskytter huden og gjør den ferskenmyk. For menn finnes det heller ikke noe bedre etter barberingen.

Spesialtilbud
Du kan behandle huden din gratis i fem dager med aprikosoljegel og overbevise deg selv om den slående forskjellen. Allerede etter tre dager kommer huden din til å stråle smidigere, friskere og ungdommelig vakrere enn noen gang før. Bare hvis du er 100 % overbevist om den sensasjonelle virkningen, bestemmer du deg for om du vil beholde aprikosolje-gelen. Hvis ikke, tar vi den åpnede boksen i retur uten problemer, og vi vil kreditere varen.

Aprikosoljegelen innholder ingen konserverings-midler og er pH-nøytral. Den er ikke billig, men svært, svært virksom og drøy. Som introduksjon mottar du nå ”ApricotGold” til tilbudspris. Hvis du vil at huden din om kort tid skal stråle ungdommelig, bestiller du nå straks den nye aprikosolje-gelen som lar huden din se flere år yngre ut. Bestill nå, eller ring oss straks!

Bestill i dag
og få tilbake din ungdommelige hud!!!