EXPRESS SLIM 1-2-3 - det første vektreduserende medisinske hjelpemiddel Kl. II med trippel effekt:

"Rett og slett utrolig!"

”Jeg var så heldig å få prøve Express-Slim 1-2-3 som testperson. Jeg har prøvd utallige slankekurer, men jeg har aldri gått så raskt og lett ned 28,3 kilo, uten å føle at jeg har gitt avkall på noe. Og det beste er at jeg har klart å holde trivselsvekten min i et halvt år. Jeg er superfornøyd og kan anbefale Express-Slim 1-2-3 på det varmeste til alle som vil gå raskt ned i vekt!” Marion (32) fra P.

Hva skiller Express-Slim 1-2-3 fra andre ­slankemidler på markedet?

Som legen din også vil bekrefte, er det bare tre ting som virkelig fungerer om du vil gå ned i vekt og holde deg slank:

1. Mindre fett og sukker

2. Mindre karbohydrater

3. Mindre mat og mer fysisk aktivitet

Det er her de Franske forskerne kommer inn. Med Express-Slim 1-2-3 har de utviklet en kapsel som forener disse tre slankeegenskapene.

Hva inneholder Express-Slim 1-2-3 og hvilken effekt har den?

Express-Slim 1-2-3 inneholder høykonsentrerte plantestoffer av gulrot, havre og eple, utvunnet med den nyeste bioteknologien. De tre plantestoffene stanser bearbeidingen av fett og sukker, blokkerer karbohydrater og demper sultfølelsen.

Hvordan fungerer det?

I praksis ser det slik ut:

1.Opptil 33 % av fettilførselen blokkeres.

2.20 % av sukkeret absorberes.

3.Metthetsfølelsen øker og bremser dermed sultfølelsen.

På den måten får du i deg inntil 462 færre kalorier ved 2 måltider daglig.

Hvor mange kilo kan jeg gå ned i uken med Express-Slim 1-2-3?

Ved mindre enn 10 kg overvekt går du ned 1–2 kg i snitt den første uken og 1,5–2 kg de neste ukene. Ved mer enn 10 kg overvekt går du ned enda raskere. Mange av personene som hadde mer enn 20 kg overvekt, gikk ned opptil 6 kg den første uken.

Må jeg følge noen form for diett?

Nei. Forskerne som har utviklet Express-Slim 1-2-3, kjenner til ulempene med vanlige dietter og slankekurer: ”Vi vet, dels gjennom egen erfaring, at selv de mest knallharde diettene bare fjerner noe av det overflødige fettet.”

Du kan altså spise hva du vil, uten at du trenger å gå sulten eller gi avkall på noe. Kapslene eliminerer nemlig opptil 75 % av de mest fetende stoffene og reduserer sultfølelsen!

Alt du trenger å gjøre, er å ta 6 kapsler Express-Slim 1-2-3 daglig. Hvis du i tillegg beveger deg litt ekstra, vil kiloene renne av på rekordtid.

Er det gjort studier på effekten av Express-Slim 1-2-3?

Ja. En offentlig, klinisk studie som gikk over 30 dager og omfattet 25 frivillige, overvektige kvinner og menn i alderen 28–62 år, ga følgende snittresultater: 

Hva må jeg ta hensyn til ved bruk av Express-Slim 1-2-3?

Express-Slim 1-2-3 er beregnet for en rask vektnedgang i løpet av 15 dager. Dersom du går for raskt ned i vekt, bør du legge inn en pause på 5 dager etter en intensivpakke.

Express-Slim 1-2-3 er et dokumentert vektreduserende medisinsk hjelpemiddel Kl. II, og kan derfor kjøpes i vanlige apoteker og helsekostbutikker (OBS foreløpig KUN direkte gjennom oss). Dette gjør at du kan være sikker på å gå ned i vekt på en risikofri og sunn måte. 


Ja takk, jeg ønsker å prøve Express Slim 1-2-3 - så send meg omgående:


1. Kontaktinformasjon
2. Jeg ønske følgende pakker

OBS! INTRODUKSJONSTILBUD

HALV PRIS! Spar hele Kr. 799,- på Intensiv kur nå!

Totalt å betale
0 pakker: 0,-
Frakt: 59,-
Kun kr 59,-

Ingen kortbetaling - betalt trygt med faktura.

DEN BESTE GARANTI!

Dette er et CE godkjent produkt i Kl. II, dvs. det er et vektreduserende medisinsk hjelpemiddel. Dette er en godkjenning som kun gis til dokumenterte kvalitets­produkter.

Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ring oss på 312 93 030

Kundeservice åpent hverdager fra 09.00 - 16.00.