Ingen stropper, spiler eller hekter

Ja takk, send meg strømpene til gratis gjennomsyn!


1. Kontaktinformasjon
2. Antall og størrelser
Husk! Kjøp fler – spar mer!

Totalt å betale
0 sett: 0,-
Rabatt: - 0,-
Frakt: 79,-
Kun kr 79,-

Prøv gratis og med 100% fornøyd garanti!

Har du spørsmål eller trenger hjelp til bestillingen? Ring 312 93 030

Endelig har du også muligheten til å skaffe deg de nye kompresjonsstrømpene – utformet for å gi slitne ben den støtten og befrielsen de trenger!

De dekker (nesten) hele benet – for å få maksimal utnyttelse og gjøre det enklere å stå, gå eller sitte. Den jevne kompresjonen gir økt blodsirkulasjon og bidrar til å redusere hevelser – uten at strømpene føles trange eller hemmende!

Den elastiske kanten sørger for at de ikke glir ned. Det unike materialet puster og bidrar til å regulere temperaturen, slik at strømpene føles komfortable i varmt og kaldt vær.

Ideelt når du er på reise, på jobb eller bare må sitte eller stå over lengre tid. Perfekt for gravide. Kan fint brukes under vanlige klær.

Fås i SVART og HVIT! Brukes med eller uten vanlige sokker. Under eller over tynne strømpebukser: Strømpene er laget uten føtter slik at de er enkle å ta av og på. Spesialmateriale for maksimal support: 75 % nylon, 25 % elastan.

Kan vaskes i maskin. Fås i dame (M) og herrestørrelse (XL) (eneste forskjellen er størrelsen, så bestill XL hvis du bruker store størrelser). Benytt deg av dette tilbudet og kjøp flere par til redusert pris!