Ingen stropper, spiler eller hekter

Ja takk, send meg Second skin til gratis gjennomsyn!


1. Kontaktinformasjon
2. Antall og størrelser
Husk! Kjøp fler – spar mer!

Totalt å betale
0 sett: 0,-
Rabatt: - 0,-
Frakt: 79,-
Kun kr 79,-

Prøv gratis og med 100% fornøyd garanti!

Som vist på TV Prøv helt gratis med vår 100% fornøyd garanti Modell med bh
Har du spørsmål eller trenger hjelp til bestillingen? Ring 312 93 030
Holder deg garantert varm hele vinteren - og du merker ikke at du har den på!

VERDENSNYHET!
Vi introduserer en revolusjonerende nyhet som holder deg varm og er komfortabel, samtidig! Hemmeligheten bak dette fantastiske produktet kalles Tactel™ – fra DuPont™ – et materiale som er så unikt at det er patentert!

Det er varmt samtidig som det puster, slik at du ikke blir for varm eller begynner å svette. Den unike temperaturreguleringen er kombinert med en svært tynn og lett konstruksjon med god stretch.

Uansett hvor mye du strekker den, beholder den formen og pakker kroppen sømløst inn. Du merker knapt at du har den på, men vil definitivt føle deg god og varm! Aldri før har det vært så praktisk og behagelig å holde seg god og varm hele vinteren igjennom. Ja, vi vil sågar påstå at dette er et produkt lagd for Norge og nordmenn!

Og du slipper å kle på deg flere lag med tykke klær, som gjør det tungt å bevege seg og ofte får deg til å svette og fryse på én gang! Perfekt for personer med leddgikt og andre plager i muskler og ledd. Varme har en terapeutisk effekt, som gjør kalde dager til en lek. Noen bruker til og med toppen i sengen, for å holde seg varme om natten.

Tactel™-materiale fra DuPont™. Kan vaskes. Fås i 3 størrelser: S/M, L/XL, XXL/XXXL. Bestill i dag, KUN rett fra oss!