NORSK SELSKAP MED NYTT PRISGJENNOMBRUDD!

Oppladbar hørsels-oppfinnelse nå allment tilgjengelig i Norge for kun Kr. 398,-

Selskapet oversvømmes av bestillinger på oppladbar lydforsterker
– forbrukerne slipper nå å skifte dyre batterier hele tiden!

Undersøkelser viser at forbrukerne ønsker disse egenskapene

 1. Oppladbar teknologi. Folk er lei av å sløse bort penger på å skifte dyre batterier!
 2. Nesten usynlig design. De færreste liker å ha et synlig apparat i øret!
 3. Behagelig. Mange kunder foretrekker en lett design som festes bak øret, med et gjennomsiktig rør inn i øret, og som er behagelig å bruke hele tiden!
 4. Krystallklar lyd. De som bruker lydforsterker, vil ha en kraftig volumøkning for å forsterke nivået på vanlige lyder som omgir dem – høyt og tydelig!
 5. Lav pris. Hvem ønsker ikke å gjøre et røverkjøp i dag?

Ny teknologi og moderne produksjonsteknikker presser ned prisene på mange områder. Likevel opplever forbrukerne at de fleste selskaper forlanger en formue for OPPLADBARE lydforsterkere av god kvalitet.

Vår produsent er nå i full gang med å endre dette og har snudd bransjen på hodet med en ny OPPLADBAR løsning i toppklassen til kun Kr. 398,-

Hvordan er det mulig? Hvorfor ikke la forbrukerne betale i dyre dommer, slik andre selskaper gjør? Produsenten av Super-Hear HD forklarer: «Det finnes utallige løsninger på markedet, men mange av dem har rett og slett dårlig lydkvalitet – mens andre er for dyre for vanlige folks lommebok!»

Produsenten fortsetter: «Vi ønsker virkelig at denne teknologien skal forandre hverdagen til folk uten at det behøver å koste dem skjorta. I vårt selskap setter vi vår ære i å ikke utvikle oppfinnelser kun for de priviligerte!»

Reaksjonene fra både menn og kvinner på Super-Hear HD har vært overveldende. «Innimellom går lageret tomt. Vi klarer ikke å produsere Super-Hear HD like fort som folk kjøper dem.»

Selskapet tror det er fire grunner til at produktet er så populært akkurat nå:

 1. Det er oppladbart. Det nye Super-Hear HD-produktet eliminerer fullstendig behovet for å bytte dyre batterier. Det leveres med eget ladestativ og strømadapter – og lades helt opp mens du sover.
 2. Lydkvaliteten er enestående. Det er derfor kundene kjøper Super-Hear HD i utgangspunktet. Fordi de vil at det skal bli lettere å høre andre mennesker, TV, radio osv. med den ekstra volumøkningen en personlig lydforsterker av FØRSTEKLASSES KVALITET gir. Kundene merker fort at Super-Hear HD virkelig gir krystallklar lyd.
 3. Det er nesten usynlig. Dette er et ømt punkt for mange, som ikke egentlig ønsker at produktet skal være synlig for andre. Super-Hear HD har derfor en ultraliten, lett og svært behagelig design. Det gjennomsiktige røret gjør produktet nesten usynlig. Brukere av Super-Hear HD forteller at det er så utrolig diskré at kun de vet det er der.
 4. Prisen er forbløffende lav med tanke på kvaliteten du får. Med Super-Hear HD går du fra å høre vanlig til å høre SUPERBRA. Selv den svakeste lyd forsterkes – og det til en utrolig lav pris som alle har råd til.

Dette er de fire grunnene til at de fleste velger Super-Hear HD fremfor andre personlige lydforsterkere. Men etter at de begynner å bruke Super-Hear HD, forandrer det bokstavelig talt livet deres. Med Super-Hear HD blir alt dette en realitet:

Du kan høre alt lettere … TV-en, stereoanlegget, bilradioen – uten å måtte skru opp lyden og forstyrre andre. Du kan delta i samtaler på avstand – uten å gå glipp av ett eneste ord. Du kan bruke produktet på teater og kino uten å gå glipp av handlingen. Du kan høre dørklokken, banking på inngangsdøren eller biler som tuter mens du kjører. Du kan høre alle de vakre lydene i naturen. Og du kan lettere høre hva andre sier – selv om de er langt unna.

Hver Super-Hear HD har justerbar volumkontroll og passer til både venstre og høyre øre. Og silikonørestykker i forskjellige størrelser garanterer god passform, uansett størrelse på øret.

Super-Hear HD leveres med ALT du trenger uten tilleggskostnad. Inkludert oppladbar Super-Hear HD lydforsterker, ladestativ, strømadapter, 5 ekstra ørestykker, rengjøringsbørste og bruksanvisning ... ALT til kun Kr 398,- Dette er helt unikt i bransjen, og produsenten er travelt opptatt med å produsere til menn og kvinner over hele verden!

Selskapet forklarer: «Hvis vi hadde solgt dette produktet via vanlige detaljhandler, hadde det ikke vært mulig å tilby det til forbrukerne til under Kr 500,-. Men vi kutter ut mellomleddet og selger direkte til forbrukeren. Vi produserer i store kvanta, og besparelsene kommer forbrukerne til gode.»

Du kan bestille Super-Hear HD direkte fra oss uten risiko til kun Kr 398,- per sett. Produktet selges ikke i butikken. Og produsenten er så sikker på at du vil oppleve en rask forbedring at de gir deg 90 dagers åpent kjøp på Super-Hear HD og det pengebesparende ladesystemet. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet etter 90 dager, returnerer du bare produktet og får refundert hele kjøpesummen (minus frakt og ekspedisjon). Uten at vi ber om noen begrunnelse.

Få Super-Hear HD nå. 90 dagers åpent kjøp!Totalt å betale
0 stk: 0,-
Frakt: 59,-
Kun kr 59,-

Prøv gratis og med 100% fornøyd garanti! Fakture sendes med pakken. Har du spørsmål? Ring 312 93 030

 • Oppladbar – slutt på dyre batteribytter!
 • Liten, lett og utrolig behagelig!
 • Det gjennomsiktige røret gjør den nesten usynlig!
 • Tilpasset ørets kontur!
 • Gir deg superhørsel – forsterker selv den svakeste lyd til hørbare nivåer!
 • Utrolig diskré design – bare du vet at den er der!
 • Så klar lyd at du kan høre en knappenål falle!
 • Justerbar volumkontroll!
Har du spørsmål eller trenger hjelp til bestillingen? Ring 312 93 030